Transvisie Zorg
Transvisie Zorg is een landelijke organisatie die psychologische en psychosociale zorg biedt aan mensen met genderdysfore gevoelens en hun omgeving. Ook adviseert en begeleidt Transvisie Zorg scholen en professionals die te maken hebben met een leerling of cliŽnt met genderdysforie.
Amsterdam / provincie Noord-Holland

Adres

Rhijnspoorplein 26
1018 TX Amsterdam

Telefoon

020-2050913 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 13.00 uur)

E-mail

info@transvisiezorg.nl

Website

www.transvisiezorg.nl

Werkgebied

Landelijk

Hulpverleners

Het hulpverleningsteam bestaat uit betaalde en onbetaalde medewerkers. Zij zijn gekwalificeerd door opleiding en ervaring. De meeste hulpverleners zijn bovendien ervaringsdeskundig.

Werkwijze

Transvisie verleent psychologische en psychosociale hulpverlening aan transseksuelen en transgenders ťn hun omgeving (partners, familie, ouders, professionals, etc). Het aanbod bestaat uit een combinatie van individuele trajecten en hulpverleningsgroepen. Het groepsaanbod is permanent in ontwikkeling. Zie voor het concrete aanbod de website.

Doelgroepen

Transseksuele en transgenders, hun omgeving (partners, familie, ouders) en professionals.

Aandachtsgebieden

Alles wat te maken heeft met (vragen over) genderdysfore gevoelens, onzekerheid over genderidentiteit, acceptatie door jezelf en/of door je omgeving, medische behandeling, coming-out, reacties van je (directe) omgeving of de lichamelijke en psychische gevolgen van opgroeien met genderdysforie.

Hulpverleningsvorm

Individuele gesprekken hulpverleninggroepen.

Aanmelding

Via het algemene telefoonnummer of e-mailadres

Kosten

Geen

Wachtijst

Meestal geen

Rolstoeltoegankelijk

Ja


terug