Janssen, Wasilie (W.)
Breda / provincie Noord-Brabant
Zelfstandig gevestigd
Gestalttherapeut, sociaal-psychiatrisch verpleegkundige
1964, man, homoseksueel

Naam praktijk

Janssen Gestalttherapie

Adres

Topaasstraat 127
4817 HA Breda

Telefoon

06-11368222

E-mail

info@janssengestalt.nl

Website

www.janssengestalt.nl

Opleiding

HBO-opleiding verpleegkunde; opleiding tot sociaal-psychiatrisch verpleegkundige; universitaire studie gezondheidswetenschappen; opleiding gestaltpsychotherapie; homo/lesbisch-specifieke bijscholing. Bijscholing EMDR, relatietherapie en EFT (Emotionally Focused Therapy).

Ervaring

Ruime werkervaring binnen de GGZ/RIAGG en verslavingszorg. Eigen praktijk sinds 2008.

Werkwijze

We starten altijd met een intake- en kennismakingsgesprek. Hierin kijken we wat er met jou of jullie aan de hand is, gaan we na hoe we aan jouw situatie kunnen werken en bekijken we of het voor jou fijn is om met mij in gesprek te gaan. In mijn opinie start de behandeling al bij het eerste gesprek. We vervolgen de gesprekken waarbij we ons steeds zullen focussen op datgene wat er zich bij jou speelt en aandient. Ik werk op een manier dat ik mij afstem op jou en kijk wat jij op dat moment nodig hebt. Ik zorg ervoor dat jij meer zicht krijgt op jouw manier van denken en reageren. Ook ga ik met jou na hoe jouw emoties een rol spelen in jouw gedrag en gedachten.
Ik kan gebruik maken van verschillende manieren van werken. Naast de psychotherapeutische interventies kan ik gebruik maken van runningtherapie en EMDR.

Affiniteit/ervaring met

Homo- en biseksuele mannen, transgenders, hiv-geďnfecteerden, jongeren, ouderen, paren (m+m / v+v).

Aandachtsgebieden

Coming-out, identiteits- en relatieproblematiek, werk- en leeftijdsgerelateerde problematiek, omgaan met hiv-infectie, verdriet- en rouwverwerking, traumabehandeling.

Hulpverleningsvorm

Individuele therapie, relatietherapie/EFT, EMDR, runningtherapie en counseling

Aanmelding

Telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website.

Kosten

Individuele sessies: € 90,00. Relatietherapie: intake € 140,00. Vervolgsessies € 112,50, € 140,00 of € 165,00. Dit is afhankelijk van de duur van de sessies waar men zelf voor kiest. Vergoeding vindt eventueel plaats vanuit de aanvullende verzekering.

Wachtlijst

Nee

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Andere talen

Engels, Duits

BIG-registratienummer

49019054630 (als verpleegkundige)

Beroepsvereniging

Nederlandse Vereniging van Sociaal-Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), registratienummer 6404266538. Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie (NVAGT), Europese Associatie voor Gestalttherapie (EAGT). ECP-therapeut (ECP-NL-601) en SRBAG.


terug