Cooper, Justin (J.M.)
Amsterdam / provincie Noord-Holland
Zelfstandig gevestigd
Hypnotherapeut
1970, man, homoseksueel

Naam praktijk

Praktijk voor Moderne Hypnotherapie, Relatietherapie, Mindfulness & Counseling

Adres

Egidiusstraat 3-III
1055 GK Amsterdam

Telefoon

06-12560631

E-mail

justin@modernehypnotherapie.nl

Website

www.modernehypnotherapie.nl
www.mindfulness-amsterdam.info

Opleiding

HBO-opleiding hypnotherapie; opleiding tot Mindfulness Trainer.

Ervaring

Veel ervaring met het behandelen van thema’s omtrent homoseksualiteit en relatieproblemen en met het begeleiden van individuen en groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en counseling. Sinds 2003 eigen praktijk.

Werkwijze

Moderne hypnotherapie maakt doelgericht gebruik van een natuurlijke vorm van trance, waardoor je het denken voldoende loslaat, maar toch alert en bewust blijft. Hierdoor kun je gemakkelijker in contact komen met vroegere ervaringen, emoties en gedachten die je leven kunnen beperken of blokkeren, en kun je inzicht verkrijgen in de oorzaak van de klachten. Op deze manier kan gewerkt worden aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Als kinderen hebben we ons veel te vaak moeten aanpassen, onze behoeften moeten vervormen en onze ware gevoelens moeten verbergen. Ik kan je helpen om je bewuster te worden van allerlei belemmerende gedachten en gedragspatronen in je leven en je daarvan te bevrijden. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen om de kwaliteit van het eigen leven enorm te verbeteren en problemen en klachten op te lossen.

Affiniteit/ervaring met

Homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen.

Aandachtsgebieden

Identiteits- en relatieproblematiek, seksuele problemen, werkgerelateerde problematiek, verdriet- en rouwverwerking, verwerking seksueel misbruik en geweld.

Hulpverleningsvorm

Individuele therapie, groepstherapie, relatietherapie.

Aanmelding

Telefonisch. Geen verwijsbrief nodig.

Kosten

Steeds meer ziektekostenverzekeraars vergoeden hypnotherapie geheel of gedeeltelijk. Kosten zelfbetalers: € 80. Kennismakingsgesprek is gratis.

Wachtlijst

Nee

Rolstoeltoegankelijk

Nee

Andere talen

Engels (native speaker)

Beroepsvereniging

Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH)


terug