Kijne, Wim (W.E.)
Amsterdam / provincie Noord-Holland
Zelfstandig gevestigd
Hypnotherapeut, gesprekstherapeut
1963, man, homoseksueel

Naam praktijk

Gespreks- en hypnotherapie bij Wim Kijne

Adres

Bilderdijkstraat 165-A
1053 KP Amsterdam

Telefoon

020-6766055

E-mail

wim@hemi-medi.nl

Website

www.hemi-medi.nl/therapie/homo

Opleiding

Universitaire studie psychologie; opleiding hypnotherapie en Simontontherapie, inclusief masterjaar; eigen research naar hersengolven tijdens hypnotherapiesessies.

Ervaring

Sinds 1993 eigen praktijk. Ook actief als gastdocent en supervisor aan Academie Hypnos. Enkele jaren cursussen intuÔtieve ontwikkeling gegeven in cursus- en therapiecentrum De Roos.

Werkwijze

Bij moderne hypnotherapie wordt met een lichte trance gewerkt, waardoor de onbewuste beweegredenen toegankelijk worden terwijl de cliŽnt helemaal bewust aanwezig blijft. Hierdoor wordt de cliŽnt ook vaardiger in het raadplegen van de eigen (onbewuste) informatie. Verder worden principes uit verschillende therapeutische stromingen toegepast. De therapeut ziet zichzelf als een begeleider die door zijn kennis op het gebied van mens zijn (en eigen doorleving en verwerking), zijn cliŽnten kan begeleiden bij allerlei aspecten van het leven waarin ze willen groeien. CliŽnten hoeven niet alles zelf te ontdekken: weetjes kunnen worden overgedragen, maar interpretaties zijn juist wel geheel een zaak van de cliŽnt. Afhankelijk van de wens van de cliŽnt en van de problematiek kan alleen gesprekstherapie plaatsvinden of een combinatie met hypnotherapie, lichaamsgerichte technieken, gedragstherapeutische technieken etc.

Affiniteit/ervaring met

Homoseksuele mannen.

Aandachtsgebieden

Coming-out, identiteits- en relatieproblematiek, verdriet- en rouwverwerking, verwerking seksueel misbruik en geweld, spanning, stress en burn-outproblematiek, pedofilie.

Hulpverleningsvorm

Individuele therapie, relatietherapie.

Aanmelding

Via telefoon(beantwoorder) of via e-mail. Geen verwijsbrief nodig.

Kosten

Hypnotherapie wordt door diverse verzekeraars via aanvullende pakketten vergoed (zie www.hypnotherapie.nl voor actuele lijst). Kosten zelfbetalers: Ä 75.

Wachtlijst

Nee

Rolstoeltoegankelijk

Nee

Andere talen

Engels, beperkt Duits en Frans

Beroepsvereniging

Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH)


terug