Rademaker, Lucia (L.)
Purmerend / provincie Noord-Holland
Zelfstandig gevestigd
Hypnotherapeut, personal coach, ECP-houder (=european certificate of psychotherapy), seksuoloog, integratief kindertherapeut
1954, vrouw, heteroseksueel

Naam praktijk

WaterlandPraktijk voor psychotherapie, hypnotherapie, personal coaching, kindertherapie, seksuologie

Adres

Waterlandlaan 112
1441 RW Purmerend

Telefoon

0299-420627

E-mail

info@waterlandpraktijk.nl

Website

www.waterlandpraktijk.nl

Opleiding

Opleidingen seksuologie, hypnotherapie, psychotherapie, regressietherapie, neurolinguÔstisch programmeren en integratieve kindertherapie; opleiding tot muziekdocent; nascholingen gender-issues.

Ervaring

Twaalf jaar als docent en opleidingscoŲrdinator verbonden geweest aan de Academie voor Psychotherapie. Sinds 1987 eigen praktijk. Daarnaast docent hypnotherapie & seksuologie en 25 jaar praktijkhouder.

Werkwijze

Integratieve aanpak op maat met een combinatie van behandelmethodes. Niet het specialisme of de voorkeur van de therapeut staat centraal, maar de cliŽnt met zijn of haar behoeften, wensen, communicatiemiddelen en klachten. Een belangrijk uitgangspunt is tevens dat de cliŽnt over hulpbronnen beschikt die nodig zijn voor inzicht, verwerken, helen en persoonlijke groei. De cliŽnt dient daarom in de therapie een actieve positie in te nemen en zoveel mogelijk zelf het probleem aan te pakken. Hiermee wordt zorgafhankelijkheid voorkomen en autonomie bevorderd. Er wordt gebruik gemaakt van gesprekken, rollenspelen, psycho-educatie, geleide fantasie, huiswerkopdrachten en werken met deelpersoonlijkheden en hypnotische trance.

Affiniteit/ervaring met

Homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen, transgender personen, jongeren, ouderen.

Aandachtsgebieden

Coming-out, identiteits- en relatieproblematiek, werkgerelateerde problematiek, verdriet- en rouwverwerking, verwerking seksueel misbruik en geweld.

Hulpverleningsvorm

Individuele therapie, relatietherapie.

Aanmelding

Via telefoon(beantwoorder) of e-mail. Geen verwijsbrief nodig.

Kosten

Vergoeding door ziektekostenverzekeraars is mogelijk. Actuele lijst opvraagbaar. Kosten sessie: Ä 90.

Wachtlijst

Ja, 1 tot 3 weken.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Andere talen

Engels

Beroepsvereniging

Nederlands Gilde van Hypnotherapeuten (NGVH); Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH); Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP); European Association for Psychotherapy (EAP); Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS)


terug