Bijleveld, Annemieke (A.)
Amsterdam / provincie Noord-Holland
Zelfstandig gevestigd
Eerstelijnspsycholoog NIP, gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut
Vrouw

Naam praktijk

Annemieke Bijleveld

Adres

Gerard Doustraat 145
1073 VV Amsterdam

Telefoon

06-47044525

E-mail

info@annemiekebijleveld.nl

Opleiding

Universitaire studie psychologie met daarna specialisatie tot gezondheidszorgpsycholoog en eerstelijnspsycholoog; opleidingen psychotherapie en gedragstherapie; bijscholing homo/lesbisch-specifieke hulpverlening.

Ervaring

Zeven jaar werkzaam geweest bij Riagg en crisiscentrum. Sinds 1991 eigen praktijk.

Werkwijze

Gedragstherapeutische aanpak, waarbij de actuele problematiek centraal staat in samenhang met de leergeschiedenis die heeft geleid tot het ontstaan van de klachten. De therapie is gericht op het inzicht krijgen in deze ontstaansgeschiedenis, waarna in het hier-en-nu gewerkt kan gaan worden aan gedragsverandering. Er wordt met name gepraat, daarnaast psycho-educatie en ontspanningsoefeningen.

Affiniteit/ervaring met

Homoseksuele mannen, lesbische vrouwen en alle anderen zijn welkom.

Aandachtsgebieden

Coming-out, identiteits- en relatieproblematiek, werk- en leeftijdsgerelateerde problematiek, verdriet- en rouwverwerking, angsten en fobieŽn, stemmingsproblemen.

Hulpverleningsvorm

Individuele therapie, relatietherapie.

Aanmelding

Telefonisch bereikbaar maandag en dinsdag van 13 tot 13.30 uur. Verder via antwoordapparaat. In principe geen verwijsbrief nodig, voor vergoeding verzekering soms wel.

Kosten

Vergoeding door veel ziektekostenverzekeraars als men eerstelijnspsychologie in het pakket heeft, waarbij hoogte eigen bijdrage wisselt. Kosten zelfbetalers: Ä 98 per consult.

Wachtlijst

Drie maanden

Rolstoeltoegankelijk

Nee

Andere talen

Engels

BIG-registratienummer

39050078425 (als gz-psycholoog), 79058814616 (als psychotherapeut)

Beroepsvereniging

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP); Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt); Landelijke Vereniging van Eerstelijnspsychologen (LVE); Regionaal Overleg Eerstelijnspsychologen (ROEP)


terug