Staaks, Jan (J.G.M.)
Amsterdam / provincie Noord-Holland
Zelfstandig gevestigd
Hypnotherapeut,psycho-oncologisch therapeut
1949, man, homoseksueel

Naam praktijk

Praktijk voor Hypno-, Psycho- en Simontontherapie

Adres

Da Costakade 157
1053 WV Amsterdam

Telefoon

020-6658804

E-mail

janstaaks@hotmail.com

Website

www.janstaakstherapie.nl
www.spot-kanker.nl
www.ngvh.nl

Opleiding

Psycho-Sociaal therapeut, Hypnotherapeut , Europees geregistreerd HBO Verpleegkunde.

Ervaring

Werkzaam geweest bij hiv unit in het A.M.C te Amsterdam. Momenteel werkzaam in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Sinds 2000 eigen praktijk. Kan door jarenlange ervaring met zieke mensen in ziekenhuizen inschatten wat er nog meer nodig is bij ziekte dan alleen de sec medische behandelingen (Zie ook www.spot-kanker.nl).

Werkwijze

Integratieve aanpak staat centraal. Afhankelijk van jde probleemstelling wordt gezamenlijk een behandelplan opgesteld met het accent op jouw voorkeur en jouw behoeftes.

Affiniteit/ervaring met

Homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen, allochtonen, hiv-geďnfecteerden, jongeren, ouderen, mensen met kanker en hiv-gerelateerde aandoeningen.

Aandachtsgebieden

Coming-out, identiteits- en relatieproblematiek, werk- en leeftijdsgerelateerde problematiek, interculturele thema’s, verdriet- en rouwverwerking, verwerking seksueel misbruik en geweld, omgaan met ernstige levensbedreigende ziektes zoals aids en kanker en met traumaverwerking d.m.v. EMDR. Een belangrijk uitgangspunt is het beschikken over je eigen verborgen bronnen en hulpmiddelen die nodig zijn om inzicht te verkrijgen en vervolgens te kunnen werken aan helingsproces. Hypnotherapeuten bezitten de nodige kennis en vaardigheden om te werken met het onbewuste waar meestal de oplossing van het probleem zich bevindt.

Hulpverleningsvorm

Individuele therapie.

Aanmelding

Via telefoon(beantwoorder). Geen verwijsbrief nodig.

Kosten

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de behandelingen aanvullend. Heeft een contract voor volledige vergoeding bij Menzis en Ander zorg. Neem van tevoren contact op met je ziektekostenverzekeraar over vergoedingen. Het tarief is vastgesteld door ziektekostenverzekeraars en beroepsvereniging: € 83,40 eerste lijns psychologisch consult. Kennismakingsgesprek is gratis. Kosten zelfbetalers: € 50.

Wachtlijst

Nee

Rolstoeltoegankelijk

Nee

Andere talen

Duits, Engels

BIG-registratienummer

09012572330 (als verpleegkundige)

Beroepsvereniging

Nederlands Gilde Hypnotherapeuten: Registratienummer 0211 ECP NL- 0258 European Association For Hypno-Psychotherapie


terug